Succés
Societat Successos 23/10/2022

El fiscal demana cinc anys de presó per a un home per tocaments a la seva neboda a Mallorca

Després de reiterats episodis de presumpte abús sexual, la menor va denunciar els fets i l'individu va ser detingut el maig de 2021

ARA Balears
1 min
La seu del Tribunal Superior de Justícia de les Balears es troba a la Plaça Mercat de Palma.

PalmaLa Fiscalia demana cinc anys i tres mesos de presó per a un home de 51 anys acusat de tocaments als pits a la neboda, menor d'edat, en un municipi de la Part Forana de Mallorca. Els fets es remunten a l'estiu del 2020, quan a la finca de l'acusat va abraçar per l'esquena la seva neboda política, que en aquell moment tenia 14 anys, i presumptament la va agafar dels pits i els hi va estrènyer.

Aquest tipus d'incidents es van anar succeint. En una altra ocasió, se la va asseure a les cames i suposadament li va agafar de nou els pits preguntant-li si li agradava. Un mes després d'aquest darrer episodi, la menor es va atrevir a denunciar els fets. L'home va ser detingut a final de maig del 2021.

La Fiscalia li demana una condemna de cinc anys i tres mesos de presó per un delicte d'abús sexual continuat a una menor d'edat, a més d'una ordre d'allunyament i prohibició de comunicació amb la víctima durant deu anys i una mesura de llibertat vigilada per sis anys, a complir quan surti de la presó. També li reclama que indemnitzi amb 1.500 euros la víctima.

stats