Succés
Societat Successos 25/06/2022

Dos ferits greus i tres de lleus després del xoc frontal de dos vehicles a sa Pobla

Una de les ferides de gravetat ha estat traslladada a Son Espases i l'altra, a l'Hospital d'Inca

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU 061.

PalmaDues persones han resultat ferides de gravetat i tres lleus aquest divendres després que els dos vehicles en què viatjaven hagin patit un xoc frontal d'alt impacte a la localitat de sa Pobla.

Segons ha informat el SAMU 061 als mitjans, el succés va passar al voltant de les 23.00 hores de divendres, quan dos vehicles varen xocar frontalment a la carretera Ma-13A, en concret al punt quilomètric 41, a l'altura de sa Pobla. Amb motiu de l'accident, la central del SAMU 061 va mobilitzar una ambulància medicalitzada, un vehicle d'intervenció ràpida, amb un metge, un infermer i un tècnic sanitari, i dues ambulàncies de suport vital bàsic.

Els sanitaris feren una valoració in situ dels ferits i els estabilitzaren. De tots els ferits, dues al·lotes de 17 i 18 anys, respectivament, presentaven un pronòstic greu. Per això, una de les ferides va ser traslladada a l'Hospital d'Inca i l'altra, a Son Espases. En els dos casos es va activar el codi politrauma. La resta de ferits presentaven pronòstic lleu. Dos han estat traslladats a l'Hospital de Muro i l'altre, a l'Hospital d'Inca.

stats