Succés
Societat Successos 23/10/2022

Detingut un home per provocar un incendi amb el llançament de còctels Molotov a Palma

L'individu, suposadament, hauria duit a terme l'acció per la mort d'una cussa a la finca en quedar atrapada amb la cadena que la tenia lligada

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 30 anys, d'origen colombià, per la seva presumpta implicació en l'intent de provocar un incendi en un habitatge de Sant Jordi, a Palma, a través del llançament de còctels Molotov, a final del mes de juliol.

A l'habitatge, dies abans, havia aparegut una cussa morta per l'enganxament accidental en un tronc de la llarga cadena que la mantenia lligada a l'interior de la finca. Després d'aquest fet, algú es va personar a altes hores de la matinada a la finca i va accedir a l'interior, on causà diversos danys a la plantació d'arbres fruiters, a més de pintades al mur de l'habitatge.

A més, van llançar almenys un artefacte incendiari a l'interior de l'habitatge, on no residia ningú, a través d'una finestra que estava oberta, i calaren foc a uns pocs mobles de l'habitació on havia caigut, sense propagar-se més.

Agents de la Policia Nacional van dur a terme una investigació i fa unes setmanes van aconseguir detenir un home com a presumpte autor dels fets, que suposadament hauria duit a terme l'acció per la mort de la cussa a la finca en quedar atrapada amb la cadena que la tenia lligada.

stats