Succés
Societat Successos 23/10/2022

Detingut un home per maltractaments i agressió sexual a la seva parella i trencament de condemna a Palma

També s'ha procedit a la seva detenció per un delicte contra la salut pública i li han intervingut més de 65 grams de cocaïna

ARA Balears
2 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home, de 26 anys, com el presumpte autor d'un delicte de maltractaments i agressió sexual a la seva parella, trencament de condemna i delicte contra la salut pública, ja que se li han intervingut més de 65 grams de cocaïna i diversos estris, a conseqüència d'un episodi de violència de gènere, a Palma.

Els fets es van produir dimarts, 18 d'octubre, dematí després de rebre una trucada a la sala del 091 que alertava que una dona havia estat agredida per la seva parella. Diverses patrulles policials es van personar al lloc, després de ser requerits per un familiar de la víctima, que va indicar que la seva germana havia estat agredida per la seva parella i que tots dos es trobaven al domicili. A més, els entregà una còpia de la clau de la porta.

Els agents es van dirigir al domicili, on localitzaren la dona, s'adonaren que l'home intentava fugir pel balcó del primer pis i, finalment, va ser interceptat. La víctima va indicar que el dia anterior la seva parella l'havia agredit, l'havia agafada pel coll i l'havia copejada contra la paret, episodis que s'havien repetit amb anterioritat, i fins it tot l'home l'havia arribat a mossegar al braç. La dona també va relatar que, hores abans, l'home la va agafar per les espatlles i la va dur al dormitori a la força, on la va agredir sexualment.

A més, els agents van esbrinar que l'home suposadament es dedicava a vendre droga i aconseguiren localitzar al lloc més de 65 grams de substància i diversos estris. L'home va donar positiu en el test de cocaïna. Els policies també van comprovar que l'home tenia una ordre d'allunyament respecte de la dona, per la qual cosa finalment van procedir a detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments, agressió sexual, trencament de condemna i contra la salut pública.

stats