Succés
Societat Successos 02/10/2022

Detingut un home per estafar prop de 50.000 euros en la compra d'un vehicle a Palma

L'individu, de 48 anys, va presentar documentació per al finançament de la compra, però no va fer la transferència correctament

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional va detenir aquest divendres un home de 48 anys per presumptament haver estafat prop de 50.000 euros en la compra d'un vehicle a Palma. Segons ha informat la Policia Nacional aquest diumenge en una nota de premsa, el grup de recerca de la Comissaria de la Platja de Palma es va activar després de rebre una denúncia per part de la víctima, que era el venedor del vehicle.

Segons fonts policials, el detingut es va interessar en un vehicle d'alta gamma i va presentar diversa documentació per al finançament de la compra. Dies més tard, però, mitjançant enganys, va aconseguir finalment que li lliurassin el vehicle després de fer una transferència bancària de la totalitat del preu pactat dies anteriors: 47.000 euros.

Transcorreguts uns dies, el venedor del vehicle es va adonar que la transferència no s'havia fet correctament i no va poder contactar de nou amb el comprador, per la qual cosa va sospitar que podria haver estat víctima d'una estafa. En aquest moment, l'home va interposar la corresponent denúncia.

Els agents van comprovar que al denunciat li constaven més de 40 requisitòries judicials i que, a més, estava cercat per quatre jutjats, un d'ells amb una requisitòria d'ingrés a la presó. Així mateix, constava un gran historial de detencions per delictes similars, entre d'altres. D'aquesta manera, quan el van trobar, els agents el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d'estafa. Amb tot, els policies van recuperar el vehicle i el van lliurar de nou al concessionari.

stats