Succés
Societat Successos 08/11/2022

Detenen dos homes a Son Banya per amenaçar amb una arma punxant la mare d'un jove agredit dies abans

A més, a un d'ells se li imputa un delicte contra la seguretat viària per conduir sense carnet

ARA Balears
1 min
Control policial a Palma. / POLICIA NACIONAL

PalmaLa Policia Nacional ha arrestat dos homes de 25 i 34 anys a Son Banya (Palma) per presumptament haver amenaçat de mort amb una arma punxant la mare d'un jove al qual havien agredit dies abans.

A més, a un d'ells se li imputa un delicte contra la seguretat viària per conduir sense carnet, segons ha informat aquest dimarts el cos en un comunicat i ha transmès Europa Press.

Els fets es desenvoluparen diumenge al voltant de les 02.20 hores, quan els agents reberen una trucada al 091, en la qual s'alertava que al poblat hi havia baralla amb armes blanques.

Diverses patrulles de la Policia es desplaçaren al lloc assenyalat i preguntaren a una dona, que els va informar que una estona abans, un familiar seu i un altre home l'havien amenaçat de mort i dies anteriors havien agredit el seu fill, a qui havien fet un tall a la cella que va necessitar punts de sutura.

Els individus havien acudit novament al poblat per tornar a agredir la víctima, quan va començar una discussió que va acabar en un forcejament, moment en el qual un dels individus va treure una arma punxant i va amenaçar la dona.

Arran de la brega, aparegueren veïns dels voltants, així com el fill anteriorment agredit, que trucaren a la Policia. Això va provocar que els atacants fugissin en un cotxe a tota velocitat i gairebé atropellassin una dona.

Davant els agents, el fill va ratificar el que havia succeït i va mostrar l'informe mèdic amb les lesions i va expressar el seu desig de presentar una denúncia. Després de fer diverses recerques, els policies localitzaren els dos homes en el cotxe, moment en què comprovaren que un d'ells circulava sense carnet.

stats