Succés
Societat Successos 01/10/2022

Detenen dos homes per diversos robatoris a Palma

Dels arrestats, dos joves d'origen algerià de 21 i 22 anys, un d'ells també presenta reclamació judicial, i l'altre, trencament de condemna

ARA Balears
2 min
Imatge d'arxiu d'agents de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut aquesta setmana dos homes per diversos robatoris i reclamació judicial a Palma. Segons ha informat la Policia aquest dissabte en nota de premsa, els agents policials van detenir dimecres dos homes d'origen algerià de 21 i 22 anys com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència. A més, un d'ells per reclamació judicial, i l'altre per trencament de condemna.

Els fets succeïren dimecres dematí quan, a través de la Sala del 091, els agents van rebre la comunicació que dos homes havien intentat sostreure una cartera a una dona d'edat avançada. Una vegada al lloc dels fets, els agents van fer diverses batudes per la zona i al cap de pocs minuts localitzaren dos homes que coincidien amb les característiques aportades dels presumptes autors.

Els policies van aconseguir tancar-los el pas i identificar-los, i van descobrir que a un d'ells li constava un control específic amb prohibició d'aproximar-se al lloc on es van produir els fets, i a l'altre, una requisitòria de detenció per un robatori amb força anterior. Simultàniament, la Sala del 091 va comunicar que en una zona pròxima on es trobaven dos homes totalment coincidents amb les dues persones interceptades pels agents havien intentat obrir diversos vehicles estacionats.

Per aquest motiu, agents es van personar al lloc on s'haurien forçat els cotxes i varen entrevistar diversos testimonis. Un d'ells va assegurar que la descripció dels joves coincidia plenament amb les característiques aportades pels agents i pels testimonis del robatori anterior. L'altre testimoni i víctima d'un robatori va manifestar que instants abans, mentre estava assegut en un banc, es van aproximar a ell tres homes, coincidents també amb els identificats pels policies, que li van sostreure, amb violència i agressivitat, la motxilla que duia penjada al coll.

Una vegada conegut tot l'anterior, els agents van procedir a la detenció dels dos homes com a presumptes autors. Amb tot, als detinguts els consten nombrosos antecedents per diversos delictes.

stats