Succés
Societat Successos 05/10/2022

Detenen una dona a Palma per difondre imatges íntimes d'una altra preses sense permís

Un home va capturar les instantànies de la víctima durant una videotrucada i la seva parella les va enviar al company sentimental de la denunciant

ARA Balears
1 min
La Policia Nacional està investigant l'accident

PalmaLa Policia Nacional ha arrestat una dona de 48 anys a Palma que havia divulgat fotografies de caràcter íntim d'una altra dona, que s'havien obtingut sense el seu consentiment, per un possible delicte de descobriment i revelació de secrets.

D'altra banda, també ha estat investigat per la mateixa infracció un home de 53 anys, segons ha informat el cos en un comunicat recollit per Europa Press. La investigació va arrancar a conseqüència d'una denúncia interposada per la víctima, que va descobrir la difusió de fotografies seves de les quals desconeixia l'existència.

Els agents comprovaren que les instantànies s'havien pres de videotrucades que va mantenir la denunciant amb un altre home, qui en va capturar les imatges sense autorització. A continuació, els policies esbrinaren que una dona, parella sentimental de l'home que va aconseguir les imatges, va descobrir els arxius i els va enviar a un tercer, que tenia una relació amb la denunciant, fets pels quals es va procedir que a la detenció d'aquesta dona.

En aquest sentit, la Policia Nacional ha apuntat que l'accés a un dispositiu d'emmagatzematge o mòbil aliè, sense autorització del seu propietari, pot constituir un delicte de descobriment i revelació de secrets, igual que la difusió d'imatges íntimes sense consentiment de la persona que s'hi mostra.

stats