Successos
Societat Successos 04/09/2022

Detenen un conductor que es va fugar després de provocar un accident a l'autopista d'Inca

L'arrestat, de 32 anys, ha donat positiu en drogues

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil de Trànsit.

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut un home de 32 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abandó del lloc de l'accident. Segons ha informat l'Institut Armat aquest diumenge en una nota de premsa, el conductor es va fugar després de provocar un accident a l'autopista d'Inca (Dt.-13). A més, a l'individu se li ha fet una prova d'alcohol i drogues i ha donat positiu en estupefaents.

Els fets varen succeir dijous passat al matí a l'autopista Dt.-13, concretament en el quilòmetre 1,200, sentit Palma. L'home circulava a gran velocitat en un vehicle marca Ford Fiesta i va envestir un altre turisme que circulava en aquest sentit normalment, la qual cosa va provocar que trabucàs a la via i es desplaçàs bastanta distància.

Tot seguit, el causant de l'accident va partir i va deixar la persona que era dins el turisme lesionada. El vehicle del detingut circulava amb danys de gran consideració. Per aquest motiu, poc després va abandonar el cotxe que conduïa i es va fugar. Pel que fa a la conductora afectada, va ser traslladada a Son Espases.

stats