Societat Successos 07/07/2022

Condemnat a quatre anys de presó per intentar violar una dona

La Fiscalia sol·licitava una pena de set anys

ARA Balears
1 min
L'acusat, durant el judici celebrat aquest dijous a l'Audiència Provincial.

PalmaUn home ha estat condemnat aquest dijous a quatre anys de presó per intentar violar la seva cap, que el tenia contractat per al manteniment de la finca en la qual residia. Segons ha informat Europa Press, durant el judici, celebrat a l'Audiència Provincial de Palma, s'ha rebaixat la condemna a l'acusat després que les parts hagin arribat a un acord de conformitat. En un primer moment, la Fiscalia sol·licitava set anys de presó.

D'aquesta manera, l'home complirà condemna per un delicte d'agressió sexual en grau de temptativa amb l'atenuant d'intoxicació després d'haver ingerit grans quantitats de begudes alcohòliques.

Una vegada que l'acusat hagi complert dues terceres parts de la condemna, haurà de ser expulsat del territori espanyol, ja que no té permís de residència. A més, no es podrà acostar a la víctima a menys de 500 metres.

L'home ha reconegut els fets, que van tenir lloc l'estiu del 2021. Poc després que la víctima se separàs de la seva parella, mesos abans, l'acusat va començar a manifestar-li frases sexuals i dies després li va proposar anar a banyar-se junts. En aquell moment, la víctima s'hi va negar i es va tancar a la seva habitació.

No obstant això, cap a la mitjanit, l'home va irrompre nu a l'habitació i es va llançar damunt ella. Posteriorment, va llepar-li els pits, li va palpar els genitals i va intentar penetrar-la. Fins i tot va arribar a introduir-li la llengua a la vagina. En un determinat moment, l'home es va detenir i va fugir.

L'agressió va provocar a la dona diversos hematomes en diferents parts del cos i va arribar a requerir atenció psicològica.

stats