Un amagatall preparat per lladres a Marratxí

Els detinguts fa uns dies per haver comès 50 robatoris hi guardaven els efectes sostrets de les naus dels polígons industrials 

La Guàrdia Civil ha localitzat nombrosos efectes amagats, procedents de robatoris comesos per dos joves que són a la presó per 50 robatoris a diversos establiments i  naus dels polígons industrials de Marratxí i Santa Maria.

La setmana passada, la Guàrdia Civil de Marratxí va detenir els autors de 50 robatoris als polígons de Marratxí i Santa Maria. Els autors, mitjançant el sistema del 'butró', trencaven portes i finestres de les oficines de les naus dels polígons per accedir-hi, cosa que va causar una lògica preocupació entre els empresaris que hi fan feina.

La Guàrdia Civil va establir durant diversos dies un operatiu de vigilància a totes les zones en què se sospitava que podien actuar els lladres. Els investigadors varen aconseguir identificar els dos detinguts, que varen ser sotmesos a una discreta vigilància i enxampats quan anaven a robar. Després de fer diversos registres els agents i amb la certesa que els efectes robats podrien estar ocults en algun amagatall, un cop els autors varen ingressar a la presó la recerca va continuar.

EDICIÓ PAPER 13/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF