Societat 28/05/2021

Vuit persones detingudes pel tiroteig de Son Gotleu

Se'ls acusa d'un delicte d'intent d'homicidi perquè una persona va quedar ferida d'arma de foc

ARA Balears
2 min
Dos agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha informat aquest divendres que ahir va arrestar vuit persones d'entre 21 i 70 anys, tots de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'un delicte de temptativa d'homicidi, amenaces, tinença il·lícita d'armes i, a quatre d'ells, de violació del domicili. El detonant del tiroteig de Son Gotleu de dimarts passat va ocórrer el 12 de maig al barri de la Soledat, a Palma, quan els integrants del conegut com a clan dels Peludos van intentar ocupar una casa dels integrants del clan dels Xèrif.

Davant això, una veïna va contactar amb la propietària de l'immoble per saber si havien anat a la casa, atès que hi havia gent a l'interior. Quan la propietària va arribar amb la seva parella al domicili, van observar que estava desordenat i poc després van arribar diverses persones per tractar d'entrar-hi.

En tenir coneixement de l'incident, els agents van acudir al lloc dels fets i, una vegada allà, van observar un home que entrava a un portal i pujava amb un objecte a la mà per després intentar forçar la porta amb una palanca. Una vegada identificats, la Policia Nacional va detenir els quatre presumptes autors de l'ocupació de l'immoble.

Després d'aquests fets, el dimarts 18 de maig cap a les 18.30 h es varen produir una sèrie d'incidents que van acabar amb un tiroteig a Son Gotleu. Diversos integrants del clan dels Xèrif van començar a amenaçar els integrants del clan dels Peludos i van acabar ferint un d'ells. Els agressors s'havien personat al domicili de les víctimes amb armes de foc i varen disparar l'habitatge.

Més tard varen rompre la porta i van accedir a l'interior al mateix temps que proferien amenaces. Com a conseqüència, una de les persones que hi havia dins va patir ferides de bala i el van haver de traslladar a l'hospital.

stats