Amics de la Terra mostra com seria ses Feixes si es recuperàs

Han presentat el vídeo amb motiu del Dia del medi ambient 

L'associació Amics de la Terra ha llançat un vídeo per mostrar com seria l'aiguamoll de ses Feixes del Prat de Vila una vegada recuperat, segons ha informat l'agrupació ecologista aquest dimecres en una nota de premsa. El vídeo, presentat amb motiu del Dia del medi ambient, cerca visualitzar com seria la zona si els polítics fessin l'"urgent treball de recuperar l'espai i valorar-lo", han explicat des d'Amics de la Terra.

Per a això, el presentador de la televisió local, Roger Riera, ha realitzat una sèrie d'entrevistes amb hipotètics usuaris de l'espai, com els turistes, que gaudeixen dels valors històrics i dels portals de ses Feixes i que coneixen el sistema de reg en el centre d'interpretació.

També ha entrevistat aficionats als ocells que han viatjat des de la Península per visitar, observar i fer fotos des de l'observatori de ses Feixes; un esportista; un pare amb el seu fill i un membre d'un grup de residents de la ciutat que conreen els horts urbans, entre d'altres.

A més, ha entrevistat els responsables de les entitats ecologistes, "que han lluitat durant tants anys per a la recuperació d'aquest espai de gran valor històric i ambiental" i l'expert ornitòleg Oliver Martínez.

Amb aquest vídeo de ficció, Amics de la Terra cerca "il·lusionar" la societat eivissenca amb la constatació de com podria ser aquest espai recuperat, tant per al turisme com per als habitants de la ciutat, i cridar l'atenció al nou equip de govern de Vila perquè posi en marxa el pla per recuperar ses Feixes.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF