Societat 23/02/2021

Vicenç Vidal anima els ciutadans a demanar l'indult de Valtònyc i Pablo Hasél

El senador de MÉS per Mallorca diu que des de l'esquerra sobiranista són més partidaris de l'amnistia

1 min
Vicenç Vidal

El senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, anima els ciutadans a demanar l'indult de Valtònyc i Pablo Hasél. Ho fa en el context del 23-F, que va ser "un atac greu a la democràcia". El senador apunta que, actualment, també hi ha atacs greus a la democràcia, concretament cap a la llibertat d'expressió. Per això, ha compartit un vídeo a les seves xarxes socials explicant com ho ha de fer la ciutadania per demanar l'indult a través d'un servei que ofereix el Ministeri de Justícia espanyol.

Al fil de Twitter que ha fet el senador, es faciliten les dades de les penes de Pablo Hasél i Valtònyc. Vidal també deixa clar que des de MÉS per Mallorca són més partidaris de l'amnistia. No obstant això, consideren important "aprofitar totes les eines" que té a l'abast la ciutadania.

Segons diu, per tal que una persona, a títol individual, demani l'indult d'algú, només cal entrar a un cercador d'internet i escriure "sol·licitud d'indult". Així, un dels enllaços arriba al Ministeri de Justícia, on hi ha la documentació que s'ha d'emplenar per completar la demanda.

stats