Monarquia
Societat 27/09/2022

Victòria Frederica va haver de ser operada d'urgència a Madrid diumenge

La neta del rei emèrit, de 22 anys, va ser intervinguda 24 hores després d'haver estat vista en una cursa de toros

2 min
La pedicura de Victòria Federica

BarcelonaLa filla de la infanta Elena ha viscut un greu ensurt de salut. Segons la web del cor Vanitatis, Victòria Frederica va ser operada d'urgència a Madrid d'una peritonitis. Després de començar a trobar-se malament diumenge, va haver de ser traslladada en ambulància a un conegut centre mèdic de la capital espanyola, on ràpidament se li va diagnosticar aquesta inflamació de la membrana que recobreix les parets internes de l'abdomen. Arran d'aquesta afecció, la neta del rei emèrit va ser intervinguda i es va quedar ingressada almenys fins dimarts, segons apunta la mencionada web.

Victòria Frederica, que ja estaria fora de perill, encara pateix les seqüeles de la intervenció, que li han deixat alguns dolors dels quals encara no s'ha desfet. La noia, de 22 anys, acaba d'aquesta abrupta manera un estiu en el qual la seva carrera com a influencer li ha generat altes cotes d'exposició mediàtica i de compromisos professionals. De fet, aquest problema de salut arriba només 48 hores després de celebrar el seu aniversari i 24 hores després de ser vista en una cursa de toros.

Al llarg de l'estiu la neboda del rei Felip VI ha estat vista entre altres llocs a la gala solidària Starlite, celebrada a Marbella i a la qual acudeix tota la jet set espanyola. També ha estat notícia pel posat amb biquini que va protagonitzar a Sanlúcar de Barrameda (Cadis) al costat de la seva mascota, i pel reportatge que va protagonitzar per a la revista ¡Hola! envoltada de cavalls. Amb 250.000 seguidors, la filla de Jaime de Marichalar s'ha convertit en una de les influencers més destacades de les xarxes socials a Espanya i cada notícia relativa a la seva vida salta de les xarxes a la televisió i als diaris digitals.

Aquesta autopotenciada fama de Victòria Frederica a través de la seva exhibició a les xarxes no ha caigut en gràcia a la casa reial espanyola, que la veu com una font de problemes pels possibles xocs amb la premsa. També els preocupa que pugui donar a conèixer interioritats de la família o posicionar-se políticament de manera pública. Per exemple, al maig va respondre agressivament i amb paraules malsonants a una periodista que li feia preguntes sobre la seva ruptura amb Jorge Bárcenas, nebot de l'empresonat extesorer del PP. "Puc anar a veure a la meva mare quan vulgui. No et fot", li va respondre Victòria Frederica, que al costat del seu germà, Froilà, se l'ha vist políticament molt propera a Vox, entre altres motius per la seva afició a la tauromàquia i perquè en el seu moment El Mundo va situar Froilà a la manifestació que la dreta espanyola va convocar el 2019 a Colón contra el govern de Pedro Sánchez. Una manifestació i uns esdeveniments taurins als quals hauria acudit amb protecció policial pagada per tots els contribuents.

stats