El Govern suspèn les partides de bingo durant les festes de Nadal

La Direcció General de Comerç de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius ha decidit cancel·lar l'autorització del joc com a mesura excepcional de prevenció sanitària

La Direcció General de Comerç de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, que depèn de Vicepresidència, ha suspès temporalment l’autorització de partides de bingo durant les festes de Nadal i les festes patronals com a mesura excepcional de prevenció davant la crisi sanitària.

Segons dicta la Llei 8/2014, de dia 1 d’agost, el Govern és qui té la competència per establir els requisits que regulen i autoritzen les partides de bingo tradicional. Això també implica les que tenen lloc en establiments d’hoteleria i associacions de la tercera edat.

En aquest sentit, ateses les mesures excepcionals de prevenció, contenció i coordinació dictades pel Govern per fer front a la crisi sanitària, la Direcció General de Comerç ha decidit no autoritzar les partides de bingo durant el període de transició cap a la nova normalitat.

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF