El vidre del taxi on viatjaven membres de RTVE, apedregat a Son Banya

Després de l'incident, sense ferits, tant el Sindicat de Periodistes de Balears com l'Asociación de Periodistas de Baleares ho van condemnar

El procés de desmantellament del poblat de Son Banya torna a crear polèmica. Alguns dels residents varen rompre el vidre del taxi que transportava els periodistes de RTVE. Els professionals varen ser citats prèviament per l'advocat dels  desallotjats. El succés ha estat condemnat pel Sindicat de Periodistes de Balears i l ' Asociación de  Periodistas de  Baleares.

Un altre membre del diari Última Hora també va sofrir intimidacions per part d'algunes persones presents al poblat, però en cap cas s'han hagut de lamentar ferits. 

Cal recordar que, durant la jornada d'aquest dimecres, l'Ajuntament de Palma continuarà amb les tasques de desmantellament del poblat de Son Banya. A patir de les 9.30 h, els representants judicials executaran cinc ordres de desnonament a cinc cases ubicades al carrer 4 de Son Banya. Es preveu que les tasques d’esbucament d’aquestes cinc cases comencin avui i s'allarguin fins divendres.

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF