Societat 21/02/2018

Un vianant de 75 anys mor atropellat per un camió a Santa Eulària

El conductor del vehicle pesant ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia al qual ha estat sotmès després de l'atropellament

Juanmi Mas
1 min
El conductor ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia

PalmaUn home de 75 anys ha mort avui, al centre de la localitat de Jesús, al municipi eivissenc de Santa Eulària, després de ser atropellat per un camió quan creuava la calçada.

Segons han informat el servei d'emergències sanitàries 061 i l'Ajuntament de Santa Eulària, l'accident ha tingut lloc a la travessia de Jesús (PMV-810-1), a la intersecció amb el carrer del Cap Martinet.

El mort és un italià, identificat com a M.C.M., que, d'acord amb els testimoniatges recollits, ha sortit d'un vehicle estacionat i ha tractat de travessar ràpidament el carrer, moment en el qual ha estat atropellat pel camió, que s'incorporava des de la carretera de Cala Llonga.

El conductor del vehicle pesant ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia al qual ha estat sotmès després de l'atropellament.

El 061 ha rebut l'avís de l'atropellament a les 11.00 hores i una UVI mòbil s'ha desplaçat fins al lloc, però quan el personal sanitari hi ha arribat el vianant ja havia mort.

stats