Vi
Societat 15/12/2022

Vi de la Terra de Mallorca, un segell per fer valdre el territori vitivinícola

La identificació es podrà trobar a les façanes dels cellers i a les mateixes vinyes

Aina Vidal
1 min
Cartell de Vi de la Terra de Mallorca

PalmaUna placa identificadora facilitarà el reconeixement dels cellers i viticultors adscrits a la Indicació Geogràfica Protegida. Els cellers i viticultors adscrits a Vi de la Terra Mallorca pengen aquests dies a les seves instal·lacions les plaques identificadores amb el logo de la IGP; un segell que, segons apunten: "no sols els identifica com a cellers adscrits a Vi de la Terra Mallorca, sinó que afavoreix la promoció i la fàcil identificació dels vins que s'hi elaboren".

El director de Macià Batle, Ramon Servalls, explica que el fet de poder tenir aquestes plaques identificadores al seu celler els fa "molta il·lusió, perquè ens permet que la gent vegi directament on va destinat el raïm de les nostres vinyes i, a més, ajuda a valorar el nostre territori". Per la seva banda, Pere Crespí, del Microceller Son Crespí, també valora de manera molt positiva aquests distintius, perquè "no tan sols ens atorga més visibilitat i ens uneix com a sector, sinó que ens dona aquest sentiment de pertinença que ens fa sentir que ens donen suport". La gerent de Vi de la Terra de Mallorca, Marina Vera, assegura que aquesta decisió del Consell Regulador tenia com a objectiu unificar en l'àmbit promocional tots els cellers adscrits a la IGP per així, a més, donar-los més entitat. "Tenim molt clar que hem de donar més visibilitat al sector".

Aquest segell o placa identificadora es pot trobar no només a la façana dels cellers, sinó també a les mateixes vinyes. Una senyalització amb els colors característics de la IGP i en la qual també es pot llegir el nom Vi de la Terra Mallorca.

stats