Societat 12/07/2020

Desmantellen un centre de distribució de marihuana a Son Ferriol

La Policia Nacional també ha detingut un adolescent per agredir la seva parella menor d'edat

Ara Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha desmantellat un centre de distribució de marihuana al barri de Son Ferriol. En el marc de l'operació, que es va dur a terme dijous pel Grup II d'Estupefaents amb la col·laboració de la Policia Local, també s'ha detingut un home. En concret, els agents de la policia van investigar el seu habitatge, on van trobar una plantació de marihuana i més de dos quilos de cabdells en una caixa.

Per altra banda, la Policia Nacional ha arrestat també a Palma un adolescent menor d'edat per agredir, presumptament, la seva parella, també menor. Els fets també van ocórrer dijous al voltant de les 20.00 h, moment en què el telèfon d'emergència 091 va rebre una cridada en la qual s'avisava de l'agressió a la jove.

També a Eivissa la Policia Local ha intervingut en una festa privada que se celebrava en un establiment d'oci nocturn i que havia organitzat una promotora. Els agents van comprovar que s'hi superava l'aforament limitat i que no s'hi estaven respectant les mesures de seguretat i distanciament social, ja que els clients ballaven i consumien a la barra. Per això, els agents li van posar cinc denúncies per incomplir les normes del covid-19.

stats