Els veïns de l'Arenal denuncien que no poden dormir

Han publicat un vídeo en què es veu un grup de turistes cridant enmig del carrer 

Biel Barceló, president de l'Associació de Veïns de la Platja de Palma, ha publicat un vídeo en què es veu un grup de turistes cridant enmig del carrer i molestant la gent del barri. En el comunicat que acompanya les imatges, Barceló explica que els residents no poden dormir:

00.29 h

"Escrivim a aquestes hores de la nit perquè no podem descansar, no descansam perquè el nostre dret és vulnerat repetidament i qui ha de vetllar perquè això no succeeixi mira cap a un altre costat, acusa tercers de provocar el problema i se'n renta les mans". 

A la nota, el president de l'associació explica que la manca de civisme d'algunes persones els priva del seu dret de descansar i assegura que a l'Arenal ningú vetlla perquè aquest dret sigui respectat. 

Barceló assegura que el batle de Palma no vol destinar més mitjans a aquesta qüestió i que el cap de la Policia Local de Palma va dir que hi hauria d'haver més de 100 agents per poder cobrir la zona. Per això, demana a l'Ajuntament que compleixi les seves obligacions i garanteixi els drets dels ciutadans i ciutadanes de la Platja de Palma. 

El model turístic de la Platja de Palma, un peix que es mossega la coa

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF