26 festivals i 70 sales de concert de Catalunya inclouran Valtonyc dins les seves programacions

El Sónar Barcelona s'ha sumat a la llista i també inclourà el raper al seu cartell segons ha avançat RAC1 

Diferents festivals musicals d'arreu de Catalunya i sales que integren l'Associació de Sales de Concert de Catalunya han volgut fer explícit el rebuig contra la sentència ratificada pel Tribunal Suprem que obliga el raper Valtonyc a ingressar a la presó. 

En un comunicat publicat al compte de Twitter s'explica que "davant la situació flagrant del dret a la llibertat d'expressió i arran del retrocés democràtic de l'Estat, que envia a la presó un cantant per les seves lletres, els festivals i sales de concerts de Catalunya volem solidaritzar-nos amb Valtonyc i, per això, l'inclourem a les nostres programacions". 

Aquí podeu mirar el comunicat amb la llista de festivals que se solidaritzen amb el raper: 

 

El Sónar Festival també s'ha sumat a aquesta iniciativa i ha inclòs Valtonyc al seu cartell, segons que ha avançat RAC1. Des del compte oficial del Sónar han enviat un missatge de suport: " En resposta a les recents accions judicials i repressions contra artistes, l'equip del Sónar Festival vol denunciar formalment qualsevol forma de censura, atac o persecució de la llibertat d'expressió de les persones, i específicament de la comunitat artística.

EDICIÓ PAPER 15/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF