Societat 16/06/2021

"Vaig decidir entrar a la vacunació per veure la part guapa de la pandèmia"

El Govern publica un vídeo en què infermeres illenques expliquen les seves vivències durant la campanya de vacunació contra el covid-19

ARA Balears
1 min
Personal sanitari que ha participat en el vídeo.

Palma"Vaig sortir de la formació i vaig anar a l'UCI, on hi havia molta sobrecàrrega de feina. I vaig decidir entrar a la vacunació per veure la part guapa de la pandèmia". Qui parla és Paula, auxiliar d'infermeria, ara fent feina al punt de vacunació massiva de Germans Escales, a Palma. Ella és una de les protagonistes del vídeo que ha publicat el Govern balear, en què infermeres illenques expliquen les seves vivències durant la campanya de vacunació contra el covid-19.

També apareix a l'audiovisual Andrea, que és infermera jubilada. "Som de les jubilades que ens hi hem sumat per donar una mà i estic encantada, per la companyonia i per com funciona tot", relata. Per part seva, Carme, també infermera, conta que un home que havia estat a l'UCI havia anat a rebre la dosi un home que havia estat a l'UCI i que li havia dit: "Jo som aquí gràcies a vosaltres, i estic molt agraït". "A ell li han caigut les llàgrimes, però a mi també", diu la sanitària.

stats