Societat 15/01/2022

Els infants d'entre cinc i onze anys es poden vacunar sense cita aquest cap de setmana

L'índex de vacunació en menors de dotze anys ha arribat al 26% a les Balears

ARA Balears
1 min
La vacunació està ajudant a minimitzar els efectes de la variant òmicron

L'índex de vacunació en menors de dotze anys ha arribat al 26% a les Balears, segons ha informat aquest dissabte la directora assistencial del Servei de Salut del Govern, Eugènia Carandell, després d'una visita a l'espai Francesc Quetglas de Palma, que està obert aquest cap de setmana per vacunar menors d'entre cinc i onze anys, per primera vegada sense cita. Dilluns es tornarà a recuperar el requisit de demanar hora a través de Bitcita.

Cal destacar que la incidència de contagis covid en menors de 16 anys se situa en 2.900 casos per cada cent mil habitants de les Balears, la qual cosa suposa una incidència elevada, ha recordat Carandell. Per això, des del Govern fan una crida a la vacunació de menors, ja que s'han donat casos de menors malalts ingressats per síndrome inflamatòria o de covid persistents, ha explicat la directora.

Per això, l'espai Francesc Quetglas de Palma està obert aquest cap de setmana fins a les set del capvespre. Només aquest dissabte dematí s'han atès més de vint infants. Igualment, el Govern ha anunciat que dimecres, 19 de gener, s'obrirà un espai nou de vacunació a Manacor dedicat als menors.

stats