Societat 23/02/2022

La UIB oferirà el doble grau en Educació Infantil i Primària

L'objectiu és reforçar la formació dels futurs mestres

ARA Balears
1 min
Una professora amb dos alumnes.

PalmaLa Universitat de les Illes Balears (UIB) impulsa el programa combinat d'ensenyaments oficials, doble grau, en Educació Infantil i Primària. En un comunicat, la UIB ha destacat que l'objectiu és reforçar la formació dels futurs mestres i posar de manifest la seva rellevància en l'educació de la societat actual.

La proposta preveu desenvolupar els estudis en cinc cursos acadèmics (366 crèdits), amb un únic grup de 70 alumnes: 30 al campus universitari de Palma, 20 a la seu universitària de Menorca i 20 més a la seu universitària d'Eivissa i Formentera. La doble titulació obre també noves perspectives laborals als estudiants, tant pel que fa a la formació dirigida a la figura de mestre generalista com a la possibilitat d'especialitzar-se en les diferents mencions.

La Universitat ha apuntat que aquesta iniciativa se suma a les mesures promogudes per la Facultat d'Educació per millorar la formació integral del professorat a les Illes, entre les quals destaquen les proves específiques d'admissió als graus d'Educació Infantil i Primària implementades per primera vegada el curs 2021-2022.

Presentació d'aules noves

A més de les millores introduïdes als estudis, aquest curs la Facultat d'Educació ha posat en marxa un projecte de millora dels espais, que ha suposat la transformació integral de tres aules de videoconferència. La UIB ha subratllat que el procés d'innovació pedagògica s'ha traduït també en un canvi radical en el disseny funcional i ergonòmic de les aules perquè arribin a ser vertaders espais intel·ligents, eficients i útils, i donin resposta a les necessitats actuals de l'aprenentatge.

stats