Abandonen els seus fills i se'n van de copes

Una parella de turistes britànics ha estat detinguda per haver deixat els seus fills a l'hotel mentre se ells n'anaven a beure als bars de la Platja de Palma 

Una parella de turistes del Regne Unit ha estat detinguda a Palma després d'haver abandonat els seus dos fills a l'hotel per anar tots dos de copes, segons ha informat avui, la Prefectura Superior de la Policia Nacional

La matinada d'ahir el servei de seguretat d'un hotel de la Platja de Palma, va ser avisat de l'abandó d'uns menors que havien vengut de vacances amb els seus pares. 

Segons la versió policial, els pares d'aquests menors estaven habitualment embriacs, i desapareixien de l'hotel durant gairebé tot el dia, malgrat conèixer que el servei de seguretat els havia avisat amb anterioritat que aquesta classe de conducta era il·lícita.

Per continuar poder bevent, van convèncer a una altra parella de turistes britànics, als quals no coneixien, perquè es fessin càrrec dels seus fills mentre ells anaven de bars per la zona, i tornaven a la nit mostrant evidents senyals d'embriaguesa.

Al seu retorn a l'hotel dijous passat, i sense motiu la mare es va encarar amb la dona que s'havia quedat cuidant dels seus fills fins al punt que els vigilants de seguretat de l'hotel van posar fi a les agressions i van posar els fets en coneixement de la Policia Nacional.

Una patrulla policial va detenir als pares i va constatar que la dona que, suposadament, havia estat cuidant dels nens també es trobava sota els efectes de l'alcohol.

La UFAM de la Policia Nacional es va fer càrrec de la protecció dels menors i la posada a disposició judicial dels detinguts, en el dia d'ahir. 

EDICIÓ PAPER 19/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF