Societat 26/04/2021

Els turistes estatunidencs vacunats contra el covid-19 podran viatjar aquest estiu a la Unió Europea

La presidenta de la Comissió Europea assegura que els 27 estats membres acceptaran "incondicionalment" a tots els que estiguin vacunats

ARA Balears
1 min
Turistes alemanys a Son Sant Joan.

PalmaEls turistes estatunidencs que estiguin vacunats de les dues dosis contra el covid-19 podran viatjar a la Unió Europea. Així ho ha dit la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, al diari 'The New York Times', segons recull Europa Press. "Els estatunidencs utilitzen vacunes aprovades per l'Agència Europea de Medicaments i això permetrà la lliure circulació i els viatges de la Unió Europea", ha explicat.

"Una cosa està clara, i és que els 27 estats membres acceptaran, incondicionalment, a tots aquells que estiguin vacunats, amb vaccins aprovats per l'Agència Europea dels medicaments", ha afegit. Vor der Leyen no ha assegurat una data concreta, però s'ha marcat l'estiu com a objectiu.

Per altra banda, les aerolínies de l'Estat han destacat que aquest estiu operaran un 58% dels vols, en comparació en la mateixa època del 2019, segons les previsions de l'Associació de Línies Aèries (ALA). El president d'ALA, Javier Gándara, ha especificat que aquestes dades estan condicionades a "diferents factors" i que dependrà de la campanya de la vacunació.

stats