Societat 02/06/2020

Els viatges interilles podrien moure fins a 200.000 turistes aquest estiu

El Consell de Mallorca presenta una campanya per promocionar l'illa

Catalina Riera
1 min
Turistes a la Plaça Major de Palma

PalmaAquest estiu es podrien moure fins a 200.000 turistes amb els viatges interilles. Així ho ha explicat el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, aquest dimarts. És per això que el Consell de Mallorca aposta per fomentar el turisme interilles amb vista a aquest estiu i ho fa amb la campanya 'Pega un bot a l'altre millor illa del món', amb la qual es promociona Mallorca com a destinació de vacances entre els residents de Menorca, Eivissa i Formentera.

Aquesta campanya es posarà en marxa dia 8 de juny i "és importantíssima per a l'inici de la temporada, ja que transmet un missatge de proximitat", ha afegit Serra. En aquest sentit, el conseller ha manifestat que també es pretén "millorar les perspectives" d'aquesta temporada d'estiu.

Serra ha assegurat que "la proximitat implica també que els desplaçaments són més segurs" i ha declarat que "proximitat és també comoditat, però sense haver de renunciar a tot allò que signifiquen les vacances: descans, diversió, aventura, cultura, gastronomia o pràctica de l'esport".

La campanya 'Pega un bot a l'altre millor illa del món' forma part del pla de reactivació Mallorca Reacciona, que també preveu diverses mesures per promocionar el turisme nacional i internacional. Aquesta iniciativa es llançarà a "través d'anuncis en premsa, ràdio, mitjans digitals i espais exteriors", segons ha puntualitzat Serra.

stats