Societat 06/08/2019

Palma, la destinació del món més cercada pels alemanys al juliol, segons Jetcost

Ciutat i Eivissa es troben entre els 20 llocs preferits pels europeus per anar de vacances

Ara Balears
1 min
La Seu de Palma. / ARA BALEARS

PalmaPalma ha estat la ciutat més cercada pels alemanys i Eivissa, la quarta destinació favorita dels portuguesos, segons el cercador de vols i hotels Jetcost. Les dues ciutats es troben entre les 20 ciutats més cercades del món pels europeus i espanyols per a les seves vacances al juliol.

Palma també ha estat la tercera més cercada pels portuguesos, la cinquena pels britànics i francesos, la setena pels holandesos i russos i la vuitena pels italians. Per part seva, per als espanyols ha estat la setena destinació del món més cercada.

Eivissa també ha estat una de les ciutats més cercades, ocupant la quarta posició per als portuguesos, la cinquena per als italians, la vuitena per als britànics i holandesos, la desena per als alemanys i francesos i l'onzena per als russos. Per als espanyols també és una de les seves destinacions favorites, ocupant la vintena posició quant a les seves cerques a escala mundial.

Altres ciutats espanyoles com Madrid, Barcelona, Màlaga, Sevilla, Tenerife, València, Alacant, Gran Canària i Bilbao es troben entre les 20 més cercades durant el mes passat.

Les capitals i grans ciutats dels principals països europeus són, juntament amb les ciutats espanyoles, les destinacions que millors llocs ocupen en la llista, Londres en tercer lloc, París en quart, Roma en cinquè, Amsterdam en catorzè i Lisboa en divuitè.

Els que han triat les destinacions de llarga distància s'han decantat per l'Havana, Lima, Miami i Nova York, que ocupen els llocs 9, 12, 16 i 17, respectivament.

Jetcost destaca que les dades aportades no provenen d'enquestes, sinó que es basen en les gestions fetes.

stats