TUI augmenta els vols a les Balears el mes de juliol

Pretén incrementar la seva oferta amb 1.500 viatges, la majoria a l'Arxipèlag

El touroperador alemany TUI incrementarà els vols a les Balears el mes de juliol. En concret, durant la temporada alta pretén augmentar la seva oferta amb 1.500 viatges, la majoria a l'Arxipèlag, però també amb destinació a Grècia, Portugal i Xipre, segons indica Efe. I és que "no només els viatges en el marc del pla pilot es varen esgotar en un termini de 36 hores, sinó que també les reserves amb vista a les vacances d'estiu han augmentat considerablement", ha apuntat la companyia en un comunicat. De fet, amb el pla pilot de reactivació del turisme internacional a les Balears, el touroperador va dur uns 4.200 turistes a l'Arxipèlag.

En aquest sentit, TUI ha qualificat "d'exitós" el pla pilot. El responsable de l'àrea d'experiències vacacionals de la companyia, Sebastià Ebel, ha manifestat que "els primers turistes han tornat a Alemanya des de Mallorca" i els "comentaris sobre les mesures d'higiene i seguretat adoptades són positius". Per la seva banda, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assenyalat que el pla pilot ha estat "un exemple positiu d'excel·lent cooperació entre autoritats públiques i empreses comercials amb magnífics resultats, tant per a la destinació turística com per a les empreses i els hotelers".

Cal destacar també que, a partir del mes de juliol, la patronal de les agències de viatges, Aviba, preveu que els preus de les aerolínies es normalitzin, en concret a partir de dia 10. "Les companyies aèries van augmentant els seus vols de manera escalonada i, a poc a poc, els preus s'aniran normalitzant", apunta el president d'Aviba, Xisco Mulet, una opinió amb la qual coincideix la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, qui exposa que amb l'obertura de fronteres els preus dels bitllets "s'aniran normalitzant" perquè hi haurà més vols.

EDICIÓ PAPER 27/06/2020

Consultar aquesta edició en PDF