Societat 19/02/2021

El TSJIB dona la raó al Govern en el tancament del carrer de la cervesa

Aquesta és la segona desestimació de mesura cautelar sobre la limitació temporal de l'activitat en determinats carrers de la Platja de Palma i Magaluf

ARA BALEARS
1 min
San Isidro, el local que va donar nom al carrer preferit pels turistes alemanys de l'Arenal.

PalmaLa sala Contenciós-Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB) ha desestimat suspendre cautelarment el tancament temporal dels locals de l'anomenat carrer de la cervesa de la Platja de Palma –carrer Miquel Pellisa– que va ordenar el Govern el juliol de 2020 arran de la pandèmia, segons ha informat l'agència EFE. La sala ha desestimat en una interlocutòria la petició de suspendre la prohibició d'obrir els locals de la zona.

Davant la sol·licitud de cancel·lar cautelarment la restricció que ordenar el Govern, la sala assegura que perquè s'adopti aquesta mesura hi ha d'haver una "vulneració flagrant", per la qual cosa ha desestimat la petició.

Cal recordar que aquesta petició al tribunal després que el 15 de juliol el Govern modifiqués les mesures del "Pla de mesures excepcionals de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària del covid-19" que va suposar el tancament temporal de tots els locals de comerç, oci i restauració de les zones incloses en el decret de turisme d'excessos.

Aquesta és la segona desestimació de mesura cautelar sobre la limitació temporal de l'activitat en determinats carrers de la Platja de Palma i Magaluf. El TSJIB ja va desestimar anteriorment dos plets sobre limitacions d'activitat en les zones bàsiques de salut d'Arquitecte Bennàzar i de Son Gotleu.

stats