Societat 17/01/2021

Troben un sensellar mort en un carrer de Madrid

L'home no presentava signes aparents de violència ni d'hipotèrmia

Ara
1 min
Un carrer de Madrid on encara es concentra la neu

BarcelonaUn home sense llar d'uns 60 anys ha estat trobat mort aquest dissabte en un carrer del districte d'Arganzuela de Madrid. L'home no presentava signes aparents de violència ni d'haver mort per hipotèrmia, segons han informat a l'agència Efe fonts d'Emergències Madrid i de la Prefectura Superior de Policia.

El sensellar estava estirat a terra i inconscient al costat d'un petit mur al costat d'un centre de gent gran, a tocar del número 25 del carrer Arganda. Els agents l'han localitzat després que una altra persona sense llar que coneixia la víctima els avisés. La Policia Nacional ha trucat al Samur i a Protecció Civil quan passaven pocs minuts de les dotze de migdia, però els serveis d'emergència no han pogut fer res perquè l'home ja era mort.

El cadàver no presentava signes de violència ni d'hipotèrmia, i semblava que feia hores que estava mort. Tampoc estava cobert per la neu que encara queda en molts carrers de Madrid. Els forenses examinaran el cos, però de moment la policia no ha obert cap investigació, ja que considera que s’ha tractat d'una mort natural, segons ha informat una portaveu de la Prefectura Superior de Policia.

stats