Societat 27/01/2020

El cos que varen trobar a Eivissa és de l'home de 41 anys que va desaparèixer durant la borrasca

Per altra banda, la Guàrdia Civil ha confirmat el cos que va trobar diumenge no correspon al jove de 25 anys

Ara Balears
2 min
p

PalmaLa Guàrdia Civil ha confirmat a l'ARA Balears que el cos que va trobar dissabte a la cala de Sant Vicent, a Eivissa, és de l'home de 41 anys que va desaparèixer dimarts dia 21 de gener durant la borrasca Glòria. L'home va desaparèixer quan feia una volta per la mateixa zona on varen trobar el cos.

Aquest diumenge també varen localitzar un cos a la zona d'Aigües Blanques, al terme municipal eivissenc de Santa Eulària, però ja han descartat que sigui el del britànic de 25 anys desaparegut dia 21 de gener, segons ha informat l'agència Efe. Segons fonts de la Guàrdia Civil de les Balears, el cadàver localitzat està aparentment en mal estat, la qual cosa fa pensar que feia setmanes que era a l'aigua.

Recordem que el jove britànic va desaparèixer dimarts quan va deixar l'embarcació en la qual treballava per anar a fer una volta amb moto a la zona de Portinatx. El dijous de la mateixa setmana varen trobar la seva jaqueta a la mar. D'altra banda, la Guàrdia Civil ha confirmat que el cos localitzat a la platja de les Illetes divendres passat correspon a un britànic desaparegut a Torrevella (Alacant) el novembre passat.

Respecte de la recerca de David Cabrera, el jove de 34 anys que va desaparèixer el dilluns al torrent de na Mora, a Mallorca, mentre feia barranquisme, se centra a la mar. Cabrera és un excursionista experimentat i ha estat campió balear d'apnea, i quan va desaparèixer estava amb dos companys més. Precisament aquest diumenge un centenar de persones el varen continuar cercant per terra, mar i aigua.

stats