Societat 25/01/2020

Troben un cadàver a la costa d'Eivissa

La Guàrdia Civil no descarta que sigui el cos d'un dels desapareguts durant el temporal

Ara Balears
1 min
Imatge de la recerca

PalmaEfectius de Protecció Civil han trobat aquest dissabte un cadàver a Cala de Sant Vicent, al municipi de Sant Joan (Eivissa), que podria ser d'un dels dos desapareguts a Eivissa durant la borrasca Glòria. Segons ha explicat la Guàrdia Civil a l'ARA Balears, els investigadors estan intentant confirmar la identitat del cos per determinar si es tracta de l'home equatorià de nacionalitat espanyola, de 41 anys, que va desaparèixer en aquesta zona dimarts horabaixa, en ple temporal.

Tot i l'intent d'identificació d'un familiar del desaparegut, no s'ha pogut confirmar amb certesa que el cos sense vida que han localitzat a la costa eivissenca sigui el de l'home de 41 anys, i tot i els indicis, la Guàrdia Civil ha explicat a l'ARA Balears que no es podrà confirmar fins dilluns, quan se li practiqui l'autòpsia.

També se cerca un jove de 25 anys, d'origen britànic, el rastre del qual es va perdre també dimarts horabaixa, després que decidís sortir a recórrer l'illa amb moto. La recerca es va iniciar a la Cala de Portinatx, on es va trobar la moto del jove, i durant els següents dies de recerca, la seva jaqueta va ser localitzada a 300 metres de la costa, a l'altura de punta del Gat, al municipi de Sant Joan.

stats