Societat 15/11/2020

Dos locals d'Eivissa, denunciats per incomplir l'horari de tancament

Aquest dissabte vespre, la Policia Local també ha hagut de desallotjar un establiment on hi havia gent que consumia a l'interior, tot i que això està prohibit a la pitiüsa gran

Ara Balears
1 min
Imatge de Dalt Vila, a Eivissa.

PalmaLa Policia Local d'Eivissa ha denunciat aquest dissabte vespre dos locals per incomplir l'horari de tancament establert a les 22.00 h, una de les restriccions que es mantenen per prevenir la covid-19. Així ho ha comunicat l'Ajuntament d'Eivissa. La nota del Consistori especificava que els locals denunciats són dos establiments de l'avinguda d'Espanya. Els agents varen sancionar un altre local, situat al passatge Olimp, perque tenia gent que consumia a l'interior i també persones que bevien dretes a l'exterior. L'establiment va haver de ser desallotjat.

En total, la Policia Local ha interposat deu denúncies per incomplir l'horari de tancament i ha denunciat sis persones per no portar màscara. També ha aixecat dues actes per desobediència a l'autoritat.

D'altra banda, durant el servei nocturn, s'han interposat també dues denúncies per beure alcohol a la via pública i dues per molestar els veïns amb la música.

stats