Societat 14/07/2019

Tres detinguts a Maria de la Salut per tenir un laboratori amb 750 plantes de marihuana

Se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública per dedicar-se a l'elaboració, el cultiu i el tràfic de cànnabis a gran escala

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut tres persones a Maria de la Salut per tenir un laboratori que contenia 750 plantes de cànnabis. Poc abans de la intervenció policial, un dels membres de l'organització es va desfer de més de dos quilos de marihuana, emprant per aconseguir-ho una triturada per esmicolar 115 plantes que va tirar al vàter.

Se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública pel fet de dedicar-se a l'elaboració, el cultiu i el tràfic de cànnabis a gran escala, segons ha informat la Policia Nacional.

Els agents que varen participar en aquesta operació varen intervenir 13 quilograms de cabdell de marihuana preparats per a la distribució i el consum. També s'han intervingut dos vehicles, diners en efectiu, màquines plastificadores, balances de precisió, quatre bombes de calor, 37 focus i 37 transformadors.

La policia ja va desarticular l'octubre de 2018 aquest mateix grup per tractar-se dels "majors proveïdors" de cànnabis de Mallorca. Eren els majors conreadors de plantes a l'illa, per a la qual cosa disposaven dels seus propis laboratoris a fi de facilitar-ne el creixement i la producció d'alta qualitat.

Després de l'arrest, els tres detinguts varen ser posats a disposició judicial divendres passat en el Jutjat d'Instrucció d'Inca.

stats