Societat 11/08/2021

Presó per als tres joves acusats d'abusar sexualment d'una al·lota a la Platja de Palma

Tant els investigats com la víctima eren de vacances a Mallorca

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaEls tres joves acusats d'abusar sexualment d'una al·lota aquesta matinada han ingressat a la presó després de passar a disposició judicial, segons han informat fonts properes al cas. La Policia Nacional ha comunicat aquest dimecres que els seus agents han detingut tres al·lots, d'entre 20 i 22 anys, acusats de violar una jove a la platja de Palma. Tant els detinguts com la víctima estan de vacances a Mallorca: ells provenien de la Península –un és d'origen espanyol i l'altre, cubà– i ella, d'Holanda.

Els fets varen ocórrer aquesta matinada passada, cap a les 4 h, quan presumptament els tres al·lots varen abusar sexualment de la jove a l'apartament turístic on s'allotjaven. Segons han pogut saber els investigadors, els joves varen conèixer el grup d'amigues de la víctima fa dies i ja hi havien quedat anteriorment.

Així, després de passar la nit junts, el grup de joves, els tres al·lots i la víctima varen marxar a l'apartament d'ells, on suposadament varen abusar d'ella. Una vegada va tornar a l'hotel, la jove va explicar a les seves amigues el que havia ocorregut i varen telefonar a la policia, que es va desplaçar fins allà i va traslladar l'al·lota a Son Espases perquè l'explorassin.

La jove va acabar denunciant, tot i que en un principi no volia fer-ho. A conseqüència d'això, els tres joves varen acabar detinguts i han passat a disposició judicial aquest matí. La investigació de la Policia Nacional continua oberta.

stats