L'horari nocturn del tren els caps de setmana ja està en funcionament

Durant juliol i agost, SFM amplia les connexions entre Palma i Inca tots els divendres i dissabtes a la nit

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha posat en marxa aquest cap de setmana el servei de tren nocturn, que es mantindrà tots els divendres i dissabtes dels mesos d'estiu fins a l’1 de setembre.

Aquests trens cobreixen el trajecte entre Palma i Inca, perquè fins a Manacor en aquests moments s’estan fent les obres d’electrificació de la xarxa ferroviària.  Durant el dia, els trens funcionen en l'horari habitual dels divendres i dissabtes i a partir de mitjanit s'estableix el servei especial nocturn.

En total, són cinc freqüències d’anada i cinc de tornada durant la temporada alta d’estiu, que tenen parades a totes les estacions. L'horari de les connexions nocturnes programades és:

De Palma a Inca, sortida de l’estació Intermodal, a les 23.15 h, 00.15 h, 1.15 h, 2.15 h i 3.15 h.

D' Inca a Palma, sortida de l’estació d’Inca, a les 0 0.00 h, 1.00 h, 2.00 h, 3.00 h i 4.00 h.

L'objectiu d'aquest nou servei és  facilitar i fer més còmodes els desplaçaments durant els mesos de juliol i agost, quan s’organitzen moltes festes i revetles, segons expliquen des de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat. "El tren és una oferta alternativa al vehicle privat per a les festes d’estiu", defensen.

Així mateix, recorden que en els darrers anys Serveis Ferroviaris de Mallorca ha reforçat la seva oferta de transport públic amb serveis especials durant celebracions concretes, com ara el Dijous Bo, la Nit de Nadal, Cap d’Any o la Vermada.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF