Societat 25/11/2021

Els treballadors del SFM anuncien la suspensió dels serveis d'aquest divendres

Remarquen que el problema és la "manca endèmica de personal"

ARA Balears
1 min
Dos trens del SFM en una imatge d'arxiu.

PalmaEl Comitè d'Empresa del Servei Ferroviari de Mallorca (SFM) ha comunicat que aquest divendres se suprimiran els serveis a causa de la "manca endèmica de personal". Segons han detallat a través d'un comunicat, des dels 2008 la plantilla del SFM s'ha anat reduint de manera progressiva i constant i enguany tenen 70 treballadors menys que l'any passat.

En el comunicat, han informat que aquesta suspensió de serveis no és una eina més de la vaga que fan actualment per reclamar millores laborals, sinó que és conseqüència de la situació que viuen actualment i per la qual han convocat la vaga. Des del Comitè d'Empresa han recordat que la reivindicació principal de les aturades actuals és posar fi al decreixement de l'empresa i dels serveis i garantir una estabilitat laboral pel que fa a la plantilla i les seves funcions.

Els treballadors del Servei Ferroviari de Mallorca han aprofitat el comunicat, també, per demanar disculpes als usuaris d'aquest transport i remarcar que estan lluitant pels seus drets i per poder oferir millors serveis.

stats