El trànsit aeri no recuperarà la normalitat fins l'any 2023

L'estudi de l'agència de qualificació de risc Moody's augura una recuperació lenta del sector

El trànsit aeri europeu no recuperarà la normalitat fins l'any 2023. Segons ha explicat Efe, aquest dimarts l'agència de qualificació de risc Moody's ha publicat un estudi on asseguren que la crisi del coronavirus ha deixat molt tocat aquest sector i és pràcticament impossible que el sector aeri recuperi els nivells d'activitat dels darrers anys fins el 2023.

En l'estudi publicat aquest dimarts, l'agència ha destacat que el ritme de recuperació variarà dins el sector, tot i que no es pot estimar de manera exacta en quin moment estarà recuperat completament, i han destacat que els primers a tornar a la normalitat seran els vols estatals. Per la seva banda, els vols europeus serien els següents a recuperar-se, mentre que els vols transatlàntics serien els més perjudicats i els darrers a recuperar el nivell d'activitat previ i la crisi del coronavirus.

A més, en l'estudi l'agència assegura que la pandèmia provocarà la desaparició d'algunes companyies aèries, mentre que d'altres hauran d'adaptar la seva oferta per poder sobreviure.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF