Societat 05/07/2022

Un total de 1.117 alumnes de les Illes s'examinen a la Selectivitat de juliol

Les proves es faran els dies 5, 6 i 7 d'aquest mes

ARA Balears
1 min
Alumnes accedint a un edifici de la UIB.

PalmaUn total de 1.117 alumnes dels centres educatius de les Balears s'han matriculat a les Proves de Batxillerat d'Accés a la Universitat (PBAU), que es duran a terme els dies 5, 6 i 7 de juliol. Segons ha informat la UIB, per illes, a Mallorca es presentaran 910 alumnes; a Eivissa, 137; a Menorca, 61, i a Formentera, 9.

Després de dues edicions marcades per la pandèmia, la Selectivitat d'enguany té l'objectiu de recuperar la normalitat. A diferència dels anys anteriors, els punts d'examen s'han reduït i no serà obligatori l'ús de màscares sanitàries.

Els punts d'examen estan ubicats a l'edifici Gaspar M. de Jovellanos de la UIB a Mallorca; a l'IES Quartó del Rei a Eivissa; a l'IES Marc Ferrer a Formentera i a l'IES Josep Maria Quadrado a Menorca. Amb tot, la UIB ha assenyalat que els resultats provisionals estaran disponibles el 14 de juliol.

Cal recordar que un 96,7% dels estudiants que es varen presentar a la prova d'accés a la universitat el mes de juny a les Balears varen ser aptes, 4,2 punts més que l'any passat. En xifres exactes, varen superar les proves 3.678 alumnes dels 3.811 que s'hi varen presentar. La nota mitjana va ser d'un 6,4 i la d'accés (que inclou la nota mitjana de Batxillerat i la de la Selectivitat), d'un 7,2, lleugerament superior a la de l'any passat.

stats