Precipitacions constants i puntualment torrencials

L'Aemet ha activat l'alerta taronja per aquestes pluges durant tota la jornada

Comença una setmana de precipitacions i pluges que podran arribar a ser torrencials en algunes zones de les Balears, sobretot a Mallorca i a les Pitiüses. L'Aemet ha activat l'alerta taronja per aquestes pluges durant tota la jornada. Les temperatures sofriran un lleuger descens general a les Illes i hi haurà ratxes de vent que podran arribar a ser fortes.  

A Mallorca predominarà el cel ennigulat que anirà acompanyat de precipitacions constants i puntualment torrencials durant les primeres hores del matí i cap a l'horabaixa. Les temperatures aniran en descens i oscil·laran entre els 12 i els 21 graus.

A Menorca també hi haurà precipitacions constants durant tot el dia que podran anar acompanyades de tempestes. Les temperatures oscil·laran entre els 16 i els 22 graus i hi haurà ratxes de vent fortes que aniran disminuint durant el matí.

A les Pitiüses també hi haurà precipitacions durant tota la jornada que podran anar acompanyades de tempestes i que poden ser puntualment torrencials. Les temperatures també aniran en descens, amb mínimes de 15 graus i màximes de 21 graus.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF