Temperatures estables i ruixats aïllats aquest diumenge

Cel clar en la major part del territori de les Balears

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu per a aquest diumenge a les Illes Balears cel sobretot clar, amb niguls d'evolució diürna a Mallorca. Malgrat això, no es descarten possibles ruixats aïllats i ocasionals en algun punt de l'Arxipèlag.

Pel que fa a les temperatures, l'Aemet informa que es mantindran en general estables. Així mateix, les màximes es trobaran a Palma, amb uns 30 graus, i les mínimes, a punts de la serra de Tramuntana, com Lluc, amb 15 graus.

Durant la jornada d'aquest diumenge, a més, les Illes tindran vent del nord i nord-est, tot i que de poca intensitat. Augmentaran l'horabaixa a Menorca i es mantindran les brises costaneres a Mallorca.

Tot i això, s'espera que aquest dilluns arribi a les Balears una Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA), que hi serà fins dimecres i podria deixar precipitacions molt fortes. Segons ha informat l'Aemet, la formació de la DANA donarà pas a uns dies de "notable inestabilitat", amb tempestes que podrien deixar entre 30 i 40 litres per metre quadrat en una hora.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF