Societat 04/12/2018

Telecinco emetrà les campanades de Cap d'Any des de Sant Llorenç

Lara Álvarez i Jesús Calleja seran els presentadors d'aquesta edició

Ara Balears
1 min
Sant Llorenç, després de les inundacions. / ISAAC BUJ

PalmaMediaset España, propietària de Telecinco, ha fet pública aquest dimarts la intenció d'emetre el programa de dia 31 de desembre per celebrar l'arribada d'un any nou des de Sant Llorenç. Els presentadors Lara Álvarez i Jesús Calleja seran els encarregats de la retransmissió, que es durà a terme simultàniament a tots els canals del grup.

Per dur a terme el programa, se situarà un escenari a peu de carrer a la plaça Nova del municipi. El rellotge de l'església de davant donarà la benvinguda de 2019. El grup mediàtic explica que es traslladaran a Mallorca amb l'objectiu de "compartir amb els ciutadans del municipi aquest vespre especial i l'arribada de l'any nou per llançar un missatge de suport, esperança i bons desitjos de cara a 2019".

Els veïns estan convidats a participar al programa i ser també protagonistes de l'esdeveniment. L'Ajuntament de Sant Llorenç ha rebut la notícia amb molta il·lusió i ha explicat que "no ens deixen de sorprendre les mostres de suport que hem rebut durant aquests gairebé dos mesos des que el nostre municipi va ser ferit per la torrentada".

Aquest fet "ben segur que ens farà treure un bon somriure aquests dies de Nadal, en què els sentiments afloren més que mai" afirma el consistori, i afegeix: "Volem expressar el nostre agraïment per tenir aquesta consideració que ens farà oblidar els mals moments una estona i també donarà encara més repercussió a la nostra situació. Una situació a la qual farem front, tot i que encara queda molt per fer".

stats