Societat 07/07/2021

El TC no admet la qüestió d'inconstitucionalitat sobre les excursions a Cabrera

Es tracta d'una regulació continguda en un dels decrets de mesures de reactivació econòmica aprovats pel Govern durant el 2020

ARA Balears
1 min
Vista de l'illa de Cabrera des de la platja de l'Espalmador.

PalmaEl ple del Tribunal Constitucional no ha admès la qüestió d'inconstitucionalitat sobre la regulació de les excursions a Cabrera que va elevar el Jutjat del Contenciós Administratiu número 3 de Palma. Segons ha informat Europa Press, la resolució del ple s'ha publicat aquest dimecres en el Bolletí Oficial de l'Estat (BOE).

Es tracta d'una regulació continguda en un dels decrets de mesures de reactivació econòmica aprovats pel Govern durant el 2020 i el TC ha pres aquesta decisió perquè el Jutjat va incomplir el requisit d'audiència prèvia a les parts i a la Fiscalia.

El Jutjat havia elevat al TC aquesta qüestió entenent que en aprovar aquesta regulació mitjançant decret, la comunitat autònoma estava obviant una sèrie de previsions i tràmits de la legislació estatal. Considerava que el decret suposava una modificació del pla rector d'ús i gestió del parc marítim-terrestre.

stats