Sant Josep tanca els accessos de Cala Bassa per l'afluència de persones

L'Ajuntament també s'ha plantejat fer-ho a la platja de ses Salines

L'Ajuntament de Sant Josep ha ordenat tancar els accessos a la platja de Cala Bassa i s'ha plantejat fer-ho també a la platja de ses Salines davant la gran afluència de persones que hi ha hagut aquest dissabte al matí, segons ha informat en un comunicat.

L'accés a la platja de Cala Bassa s'ha tancat minuts abans de les 14 h perquè l'aglomeració de banyistes podia dificultar que es garantissin les condicions de seguretat per evitar la propagació del covid-19. Aquesta acció, recomanada per la coordinació de platges del municipi, ha motivat que la Policia Local i Protecció Civil, que a més han desplaçat una embarcació a la cala, hagin instal·lat una barrera per tallar el pas de gent.

Devers les 18.30 h, l'Ajuntament ha aixecat els controls temporals que havia posat a Cala Bassa perquè la situació s'ha normalitzat i ha traslladat la vigilància a Platges de Comte davant l'afluència de persones per la posta de sol. En el comunicat han informat que el dispositiu preventiu que ha permès regular l'afluència de persones a determinats punts de la costa de Sant Josep es mantindrà tot el cap de setmana.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF