Societat 14/08/2018

Es torna a tancar Ciutat Jardí per abocaments residuals

És la tercera vegada que ocorre en una setmana

Efe
1 min
Un nou vessament d'aigües brutes obliga a tancar Can Pere Antoni i Ciutat Jardí

PalmaLes platges de Can Pere Antoni i Ciutat Jardí tornaran a estar tancades aquest dimarts i senyalitzades amb la bandera vermella que hi prohibeix el bany, per precaució arran dels abocaments d'aquest matí causats per les fortes pluges caigudes a Palma. Aquesta és la tercera vegada en una setmana que s'ha de tancar la platja de Ciutat Jardí.

Les intenses pluges caigudes aquesta matinada a primera hora han provocat un nou abocament d'aigües mixtes, mescla de pluvials i residuals, per la qual cosa les platges tornaran a estar tancades, com ja va ocórrer diumenge passat, "per precaució fins a tenir els resultats de les analítiques de les mostres d'aigua", ha informat l'Ajuntament de Palma en un comunicat.

Cort va decretar diumenge el tancament d'ambdues platges, que són de les més populars de Palma, pel mateix motiu.

Segons el consistori, la saturació de la depuradora del Coll d'en Rebassa quan plou amb intensitat en aquests dies de màxima ocupació és la causa de l'abocament, "un problema que es podrà corregir amb la construcció del col·lector interceptor i el tanc de retenció d'aigua, que ja estan en fase d'adjudicació per part de l'empresa municipal Emaya", va al·legar diumenge.

stats