Societat 25/12/2019

Taltavull: "Tots som responsables del moment que vivim i de la terra que habitam"

El bisbe de Mallorca critica qui participa en la discriminació i el deteriorament de l'entorn ecològic en el seu missatge de felicitació de Nadal

Ara Balears
1 min
Sebastià Taltavull, nou bisbe electe de Mallorca / I.BUJ

PalmaEn el missatge de felicitació de Nadal del bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull critica qui amb paraules o fets participa en qualsevol forma d'exclusió humana i també qui contribueix el deteriorament de l'entorn ecològic. "Tots som responsables del moment que vivim i de la terra que habitam", afirma.

Taltavull també ha llançat un missatge per tenir cura dels "qui en el nostre món ho passen més malament: els qui tenen fam i set, els forasters, els qui estan despullats de tot, els malalts i els qui són a la presó". Així el bisbe afirma que "Jesús valora cada vegada que ens hem posat al costat d'ells, fins a dir-nos que s'hi identifica: 'Tot allò que feis a un d'aquests germans meus més petits, a mi m'ho feis (cf. Mt 25,31-35)", i, en conseqüència, creu que, "tot allò que no feim amb ells, tampoc no ho feim amb Ell".

El bisbe de Mallorca posa en valor la humilitat: "Amb la senzillesa amb què els pastors i els reis troben Jesús després de cercar-lo, som convidats a fer el mateix i tenir prou humilitat per deixar-nos guiar".

stats