Més de 90 dones de diferents partits donen suport a Nina Parrón

La directora insular d'Igualtat del Consell de Mallorca s'enfronta a una querella per possibles delictes d'injúries i calúmnies amb publicitat contra el president de Pares Separats, Jorge Skibinsky

“El 2018 encara hi ha persones que consideren que assassinar l’exparella ruixant-la amb benzina i calant-li foc és un crim passional i no un assassinat masclista”. D'aquesta forma va respondre la directora  insular d’Igualtat del Consell de Mallorca, Nina Parrón, a una carta de Jorge Skibinsky,  president de l'Associació de Pares Separats.

Aquesta afirmació li va costar a Nina Parrón  una querella per possibles delictes d’injúries i calúmnies amb publicitat contra Jorge Skibinsky. 

Després que el passat 22 de febrer el jutge d'instrucció número 8 de Palma admetés a tràmit la demanda, més de noranta dones de diferents partits han donat suport a Nina Parrón a través d'un comunicat. 

Al document, aquestes dones rebutgen qualsevol forma de masclisme i hi manifesten el seu suport i solidaritat amb la directora insular d'Igualtat del Consell de Mallorca. "La violència masclista és un dels problemes més greus de la nostra societat", recorden a la carta. A més, han manifestat que "sembla que s'obvia que una de les tasques dels organismes d'igualtat és, precisament, la sensibilització i la lluita per erradicar les causes de violència envers les dones (...)".

Així doncs, defensen que "l'actuació de la directora insular d'Igualtat va ser conforme a la seva responsabilitat, actuant en l'àmbit de les competències del citat organisme". 

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF