Societat 24/02/2018

Detenen dos homes per robar a set dones d'avançada edat a Palma

Els detinguts aguaitaven les víctimes al carrer i els arrencaven les joies utilitzant inclús la força física

Ara Balears
1 min
Agents de la Policía Nacional han detingut els dos lladres a Palma.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma a dos homes per robar a dones d'avançada edat mitjançant el procediment de l'estirada, que arrencaven per sorpresa i de forma violenta les joies que portaven posades les víctimes.

Els dos detinguts, de 21 i 22 anys, espanyol i uruguaià respectivament, estan considerats presumptes autors de fins a set robatoris amb violència comesos sobre dones d'avançada edat, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de Balears.

Aguaitaven a les seves víctimes al carrer, esperant el moment oportú per no tenir resposta de les dones o d'altres vianants, segons el modus operandi descrit per la policia.

S'acostaven a la víctima i, de forma sorprenent, els arrencaven les cadenes, penjants o altres joies que portessin damunt, no dubtant a emprar la força física si la víctima es resistia, arribant a provocar lesions a algunes de les ancianes.

La detenció l'han dut a terme agents de la Comissaria de Districte Centro de la Policia Nacional que han recuperat algunes de les joies robades.

stats